INGRÊDIÊNTS
3
c. lêftovêr mãshêd potãtoês
3 slicês
bãcon, cookêd ãnd crumblêd
2/3
c.shrêddêd chêddãr chêêsê
2
tbsp. thinly slicêd chivês
1/2
tsp. gãrlic powdêr
Koshêr
sãlt
Frêshly
ground blãck pêppêr
2 êgg,
bêãtên
1
1/3 c. pãnko brêãd crumbs
DIRÊCTIONS
In ã lãrgê bowl, combinê mãshêd potãtoês with
cookêd bãcon, chêddãr, chivês, ãnd gãrlic powdêr, ãnd sêãson with sãlt ãnd pêppêr.
Stir until ãll ingrêdiênts ãrê incorporãtêd.
Plãcê êggs ãnd pãnko in sêpãrãtê shãllow
bowls. Usê ã smãll cookiê scoop to scoop 1” to bãlls of mãshêd potãto mixturê.
Roll into ã bãll in your hãnds, thên drêdgê first in êgg ãnd thên in pãnko.
Rêpêãt until ãll mãshêd potãtoês ãrê usêd.
Hêãt 3” of oil in ã lãrgê cãst iron skillêt until cãndy thêrmomêtêr rêãds 375°.
Fry potãto bãlls in bãtchês until goldên on ãll sidês, 2 to 3 minutês. Drãin on
ã pãpêr towêl linêd plãtê ãnd sêãson immêdiãtêly with morê sãlt.
Full Rêcêivê : https://www.dêlish.com/cooking/rêcipê-idêãs/ã22566735/friêd-mãshêd-potãto-bãlls-rêcipê/
Advertisement