Dêscription
à chêêsy blênd of êggs, sãusãgê, ãnd
othêr stãplê ingrêdiênts thãt’s grêãt for êithêr dinnêr or brêãkfãst!
Ingrêdiênts
1 pound Bulk Pork Sãusãgê
3 têãspoons Mincêd Gãrlic
2-½ cups Shrêddêd Montêrêy Jãck Chêêsê,
Dividêd
1-⅓ cup Milk
3 wholê Êggs
¾ cups Biscuit/bãking Mix
¾ têãspoons Rubbêd Sãgê
¼ têãspoons Pêppêr
Prêpãrãtion
In ã lãrgê skillêt, cook thê sãusãgê
ovêr mêdium hêãt until mêãt is no longêr pink. Ãdd gãrlic; cook 1 minutê longêr.
Drãin. Stir in 2 cups chêêsê. Trãnsfêr to ã grêãsêd 9-inch dêêp-dish piê plãtê.
In ã smãll bowl, combinê thê milk,
êggs, biscuit mix, sãgê ãnd pêppêr. Pour ovêr sãusãgê mixturê.
Bãkê ãt 400°F for 20-25 minutês or
until ã knifê insêrtêd nêãr thê cêntêr comês out clêãn. Sprinklê with rêmãining
chêêsê; bãkê 1-2 minutês longêr or until chêêsê is mêltêd. Lêt stãnd for 10
minutês bêforê cutting.
Full Receipe : https://tastykitchen.com/recipes/main-courses/monterey-sausage-pie/
.
Advertisement