INGRÊDIÊNTS
30 oz 100% Purê Pumpkin
12 oz Êvãporãtêd Milk
3 Êggs
1 cup Sugãr
3 tsp Cinnãmon
1 box Yêllow Cãkê Mix
1 cup choppêd Pêcãns (Optionãl)
3/4 cup mêltêd Buttêr
30 oz 100% Purê Pumpkin
12 oz Êvãporãtêd Milk
3 Êggs
1 cup Sugãr
3 tsp Cinnãmon
1 box Yêllow Cãkê Mix
1 cup choppêd Pêcãns (Optionãl)
3/4 cup mêltêd Buttêr
DIRÊCTIONS
Prêhêãt ovên to 350.
Prêhêãt ovên to 350.
Grêãsê ã 9×13 bãking dish. Sêt ãsidê.
In ã lãrgê bowl, combinê pumpkin, êvãporãtêd milk, êggs, sugãr, ãnd cinnãmon.
Mix until blêndêd.
Pour/sprêãd mixturê into prêpãrêd bãking dish.
Êvênly sprinklê cãkê mix ovêr thê top of thê bãttêr.
Sprinklê pêcãns ovêr thê cãkê mix.
Pour mêltêd buttêr ovêr thê top of thê othêr ingrêdiênts.
Bãkê 50 minutês.
Ãllow to cool bêforê cutting.
Gãrnish with whippêd topping.
I do kêêp my lêftovêrs rêfrigêrãtêd, not surê if it would bê nêcêssãry or not.
Full Receives : cincyshopper.com/pumpkin-dump-cake/
Advertisement